Їстівна історія Бессарабії

  • Дата
    31 Жовтня
    Місце
    Центр ім. Андрея Шептицького 127 конференц-зал (паркова аудиторія)
    Вартість
    100-150
    Придбати квиток
    Їстівна історія Бессарабії

    Продовжуємо наші уявні експедиції у пошуках смаку та вирушаємо до Бессарабії. Про ці землі згадував ще Геродот. Вона лежала на шляху Великого переселення народів. Починаючи з античних часів, тут досі роблять вино та вирощують пшеницю. Сучасна кухня цього регіону – строката ковдра. Про кожен з фрагментів цієї гастрономічної мозаїки поговоримо з Дмитром Сікорським та Авророю Огородник.

    Дмитро Сікорський (Dmytro Sikorsky) – дизайнер і засновник ресторану “Бессарабська Бодега Два Карла”. Активно подорожує Україною і досліджує кухню Поділля та Бессарабії.

    Лекція є продовженням проекту Julia Aurora Ogorodnyk – гастроентузіастки, бренд-амбассадора “Сільпо”, президента ресторанної премії «Пальмова гілка», співавтора книги #MadeInUkraine. Аврора вже понад десять років займається усім, що стосується їжі – вивчає історію продуктів, досліджує гастрономічну культуру України, подорожує світом у пошуках смаків. А тепер запрошує всіх охочих долучитися до неї в уявній мандрівці.

    31 жовтня о 19.00

    Центр Шептицького УКУ, Паркова аудиторія

ІНШІ події центру