Що львів’яни знають про кухню Бесарабії?️ 31 жовтня ви маєте можливість дізнатися про їстівну історію цього краю від Дмитра Сікорського та Аврори Огородник. Дмитро Сікорський (Dmytro Sikorsky) – диз

  • Дата
    21 Березня
    Місце
    Що львів’яни знають про кухню Бесарабії?️

31 жовтня ви маєте можливість дізнатися про їстівну історію цього краю від Дмитра Сікорського та Аврори Огородник.

Дмитро Сікорський (Dmytro Sikorsky) – диз


    Що львів’яни знають про кухню Бесарабії?🌶️

    31 жовтня ви маєте можливість дізнатися про їстівну історію цього краю від Дмитра Сікорського та Аврори Огородник.

    Дмитро Сікорський (Dmytro Sikorsky) – дизайнер і засновник ресторану “Бесарабська Бодега Два Карла”. Активно подорожує Україною і досліджує кухню Поділля та Бесарабії.

    Julia Aurora Ogorodnyk – гастроентузіастка, бренд-амбассадор “Сільпо”, президент ресторанної премії «Пальмова гілка», співавторка книги #MadeInUkraine.

    Про Бессарабію згадував ще Геродот. Вона лежала на шляху Великого переселення народів. Починаючи з античних часів, тут досі роблять вино та вирощують пшеницю. Сучасна кухня цього регіону – строката ковдра. Про кожен з фрагментів цієї гастрономічної мозаїки і поговоримо в останній день жовтня.

    🌶️Коли: 31 жовтня о 19.00
    🌶️Де: Центр Шептицького УКУ, Паркова аудиторія

    🌶️Квитки – https://2event.com/events/1556884

    🌶️Подія – Їстівна історія Бесарабії




    Facebook

ІНШІ події центру