
Що львів’яни знають про кухню Бесарабії?️ 31 жовтня ви маєте можливість дізнатися про їстівну історію цього краю від Дмитра Сікорського та Аврори Огородник. Дмитро Сікорський (Dmytro Sikorsky) – диз
-
Що львів’яни знають про кухню Бесарабії?🌶️31 жовтня ви маєте можливість дізнатися про їстівну історію цього краю від Дмитра Сікорського та Аврори Огородник.
Дмитро Сікорський (Dmytro Sikorsky) – дизайнер і засновник ресторану “Бесарабська Бодега Два Карла”. Активно подорожує Україною і досліджує кухню Поділля та Бесарабії.
Julia Aurora Ogorodnyk – гастроентузіастка, бренд-амбассадор “Сільпо”, президент ресторанної премії «Пальмова гілка», співавторка книги #MadeInUkraine.
Про Бессарабію згадував ще Геродот. Вона лежала на шляху Великого переселення народів. Починаючи з античних часів, тут досі роблять вино та вирощують пшеницю. Сучасна кухня цього регіону – строката ковдра. Про кожен з фрагментів цієї гастрономічної мозаїки і поговоримо в останній день жовтня.
🌶️Коли: 31 жовтня о 19.00
🌶️Де: Центр Шептицького УКУ, Паркова аудиторія🌶️Квитки – https://2event.com/events/1556884
🌶️Подія – Їстівна історія Бесарабії