
Плацинда, мамалига, саламур, бринза та вурда, заму та акру, смажена манка та вареники з в’яленими вишнями – це лише невелика частина їстівної історії Бесарабії, про яку розповідали Дмитро Сікорський (
-
Плацинда, мамалига, саламур, бринза та вурда, заму та акру, смажена манка та вареники з в’яленими вишнями – це лише невелика частина їстівної історії Бесарабії, про яку розповідали Дмитро Сікорський (Dmytro Sikorsky) та Julia Aurora Ogorodnyk у Центрі Шептицького УКУ.
Слухали про те, як з Вилкове експортували жаб та як у селі Шевченкове вирощують рис. А ще дегустували бринзу та планували подорож у цей незвичний регіон⛵Більше фото на нашому сайті – https://center.ucu.edu.ua/gallery/yistivna-istoriya-besarabiyi/